Error message

• Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in drupal_language_initialize() (line 2970 of /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in language_provider_invoke() (line 443 of /var/www/html/includes/language.inc).
  • Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in drupal_load() (line 1374 of /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in include_once() (line 7 of /var/www/html/sites/all/modules/custom/introduction_api/introduction_api.module).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in require_once() (line 8 of /var/www/html/sites/all/modules/multiupload_filefield_widget/multiupload_filefield_widget.module).
  • Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in include_once() (line 7 of /var/www/html/sites/all/modules/custom/slider_api_for_lg_app/slider_api_for_lg_app.module).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in module_load_include() (line 341 of /var/www/html/includes/module.inc).

नगरपालिकाको उद्देश्य

मध्यपहाडी व्यापारीक तथा पर्यटकिय शहर" | "सुन्दर समृद्ध सांस्कृतिक बागलुङ नगर"

वागलुङ नगरपालिकाद्वारा मिती २०७५।०३।२९ गते जारी गरेको प्रेश विज्ञप्ती